RSS

Ahadis és a Testvériség harca ízelítő

írta: Killah ; 2010.04.21. 17:09

Második irományom, ahol már leírást kaphattok Zevir klánjáról is, a Testvériségről, és annak ellenségéről a Vihar Fiairól. Ez csak egy ízelítő, az első kis harc jelenet, Ahadis belépője, és itt megismerhetitek a Sámánt, és Maero-t  az iromány másik két fontos szereplőjét.

  • Az istenit! - kiálltott fel a Testvériség vezetője Zevir halálának hallatán.- Ő volt az egyik legjobb emberünk.
  • Uram, halála bizonyítja hogy tovább nem volt alkalmas, a Testvériségnek halhatatlan harcosok kellenek. És ő csak az egyik legjobb volt.- Szólalt fel a Testvériség Sámánja, és bölcse.

  • Jól beszélsz Sámán, de kit ajánlassz? Ki lenne oly bátor, vakmerő, és jó harcos hogy mellettem induljon csatába, és legyőzze a Vihar fiait?

  • Ahadis, lépj elő! - szólt a Sámán.

Egy derék, magas férfi lépett elő, csuklyában, és köpenyben. Ahogy levette a csuklyáját, látszott hogy sok harcot megélt már, vágások, horzsolások az arcán. Vállig érő fekete haja volt, és ahogy levetette a köpenyt, a fény megcsillant a mellkasán tárolt tőrön. Bőr páncél volt rajta, azon pedig dobótőrök, kések, 2db sequor, a hátán egy mara-sequor, és italok voltak.

  • Külsődre igazi harcosnak tűnsz, de mutasd mit tudsz! - Szólt Maero, a Testvériség vezetője - Őrség! Az oroszlánokat!

Ahadis előkapta a két seqour-t, és várta az oroszlánokat. Három darab, három irányból. Az első közel ért, és ugrott is Ahadis felé, aki legugolt és az egyik sequor-al lemetszette az oroszlán hasát, a másikat pedig beledobta a másik fejébe, majd az első áldozatba vágta a kardját, mert még mocorgott. A kardott benne hagyta mindkettőben, és előhúzta hátáról a mara-sequor-t, amit meglendített és levágta az utolsó oroszlán fejét.

 

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://killahokorsegei.blog.hu/api/trackback/id/tr831940413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása