RSS

Maximum Games nyereményjáték

írta: Killah ; 2010.04.22. 19:21

Nah átadom a szót SaS komának!
 

Olvass bele bővebben és megtudod mi a tényállás

Először is saját elhatározásból az OFFLINE LIVE alá,tehát amikor épp nincs LIVE adás, az OFFLINE-os kép és felirat helyett saját képek kerülnek fel zenével illetve "epikusabb" játék trailer-ek + talán hébe hóba egy kis reklám más híresebb blogokkal kapcsolatban. Ez természetesen bizonyos időközönként frissülni fog. Másodsorban egy nyereményjáték veszi kezdetét. Egy igen nagy volumenű pályázatról van szó,viszont vesztenivalód nincs. 

Ha pályázol ezeknek kell megfelelned:

Nagyon jó kép!

 -Csinálj egy képet (természetesen játékokkal kapcsolatos témájú) 

 -Maximum 2 db képet küldhetsz be.

 -Természetesen azért feltételek is vannak, mégpedig: a felbontás 1680x1050 képpont legyen; a nickneved valahol rajta legyen a képen; ha egy képből csinálod akkor legyen rajta extra belepiszkálás képszerkesztővel, de akár lehet egy képen belül több is, ha jól összeszerkesztett; a fájl formátuma .psd( ez a photoshop alapformátuma); a rétegeket ne olvaszd össze. Tehát mindenképp ismerned kell a photoshop-ot vagy legalább most jól használnod.

 -Ebben a kategóriában ha tényleg nagyon jó képet küldesz be, akkor a képedet publikáljuk az oldalunkon mint háttérkép(ami egymás után változik az oldalon) és mivel rajta lesz a neved,tudják,hogy TE voltál az az ÁSZ, aki ilyen jó képet csinált. Plusz természetesen hírben is leközöljük a nyertesek nevét. Igen,jól látod, több nyertes is lehet. Összesen 3 kép kerül ki,amit az oldal admin-jai szavaznak meg, illetve +3 kép lesz amit a közönség fog megszavazni. Akár lehet akkora szerencséd, hogy az egyiket mi admin-ok, a másikat pedig a közönség szavazza meg és akkor dupla hírneved lesz hiszen 2 képed lesz kint.

+

Kép+zene

 -Ide úgy tudsz nevezni, ha csinálsz vagy fogsz egy képet, egy stílusos betűtípussal+betűszínnel odabiggyesztesz egy OFFLINE feliratot és választasz mellé egy zeneszámot, ami illik a képhez. 

 -Maximum 2 db képet+hozzájuk zenét küldhetsz be

 -Feltételek: a képen legyen rajta jól olvashatóan az OFFLINE felirat illetve a kép bal vagy jobb alsó sarkában a nickneved; a zene amit választasz hozzá, passzoljon a képen látható jelenethez; a kép mérete nagyobb legyen mint 1024x768 képpont; a zene ne legyen hosszabb 5 percnél; a zene lehetőleg ne legyen tucc tucc szám(nem akarok senkit sem megsérteni,ez csak szimpla kérés); 

VISZONT!! Ahhoz, hogy ez elinduljon, kell legalább 10 induló,tehát legalább 10 ember küldje be munkáit. Tehát csak és kizárólag úgy indulhatsz, ha mind2 kategóriába csinálsz valamit. De ennyi feltétel és szabvány után jöjjenek a díjak:

1. Globális helyezet: meghívó egy olyan oldalra, ahol filmek,sorozatok és játékok várnak rád legjobb minőségben és elérhetőségben(maximális internetsebesség kihasználása mellett). Össz vissz egy jó netre lesz szükséged,ami bírja majd :) + meghívjuk egyik LIVE adásunkba mint vendégszereplő

2. Globális helyezet: Half-Life 2 The Orange Box PC-s,eredeti bontatlan kiadás. http://cdgalaxis.hu/PC/17099/halflife-2-the-orange-box.html

3. Globális helyezet: Ezen a linken találtok egy játéklistát, innen választhat a 3. helyezet 2 db-ot: http://cdgalaxis.hu/lista?kategoria=PCG&tipus=15&jel=8

(a globális helyezés azt jeletni,hogy mind2 kategóriára beküldött munkájának értékelése összesítve) 

VÉGÜL ISMÉTLÉSKÉNT ÖSSZEGEZVE:

Aki az első 6 "Nagyon Jó Kép" helyezést eléri, képe kikerül az oldalnak háttérként,tehát mindenki aki erre jár,láthatja,hogy milyen jó képet csinált az illető.

Aki az első 8 "Kép+zene" helyezésben benne van, azoknak kikerül a munkájuk az OFFLINE LIVE részhez. Így megintcsak hírnévre tehetsz szert.

Természetesen a nyertesek neveit hírben publikáljuk. Lesz természetesen mind2 pontban közönségszavazás is,de egyenlőre nevezéseket kérünk.

A határidő: 2010.06.11. éjfél. Tehát van időtök képeket készíteni és zenét keresni hozzá. 

Kész munkáitokat erre a címre küldjétek el: misi13@freemail.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   A levél tárgya ez legyen: Maximum Games Nyereményjáték. Ebbe a levélbe tegyétek a két képet és a zenének az előadóját+számcímét. Ez így egy pack.

Mindenkinek sok sikert és remélem minden nevezőtől kapok legalább 2 packot. :)

Sok sikert 

Maximum Games Team

 

4 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://killahokorsegei.blog.hu/api/trackback/id/tr601943346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omy 2010.04.22. 19:45:20

...és ez nem hülyeség!!!!

Killah · http://killahokorsegei.wordpress.com/ 2010.04.26. 18:06:33

Oké, én azért publikáltam ezt mert megkértek. A Maximum Games-el társoldalak vagyunk, és jó a kapcsolatom a tagokkal, ők is reklámozták az egyik videómat, én pedig kiraktam ezt mert elég értékes nyeremények vannak. Ennyi. Ha továbbra is szeretnétek folytatni a vitát akkor megkérlek titeket hogy máshol tegyétek, ezeket a kommenteket pedig törlöm.

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2010.04.26. 18:14:54

Elöljáróban is bocs Killah, hogy off-topic-ról írok a blogodon.

@MrMister:
Hm.. érdekes dolgokat írsz.

Kezdjük ott, hogy $a$ gyerekkori jóbarátom, és ha még utálnám is a Maximum Games-t akkor is kiraktam volna a hirdetést.. Igen, a hozzád hasonlók miatt nem engedélyeztem a kommentelést a bejegyzéshez, nincs kedvem ilyen emberekkel foglalkozni.

"Most hagy (= hadd) ne soroljak már fel egy csomó oldalt akik vígan megvannak orba-szájba hírdetés nélkül is" : Egészségükre. Tudod, ez nem egy multicég, vagy egy nemzetközi branch ami megvan reklám nélkül. Ez egy underground közösség, ahol igenis elkél a reklám.

És végül: miért baj, ha reklámoznak? Senkit nem sértenek meg vele, a bloggerek semmilyen juttatást nem kapnak a reklámért cserébe, pusztán szívességből, jóakartból segítenek a másiknak. Nem profit, vagy pénzszerzés a célja a hirdetésnek, csupán tájékoztató jellegű. Ha ez zavar Téged, akkor sajnálom. Csukd be a szemed, amikor ezekhez a reklámokhoz érsz a blogokon..

Santi-san 2010.05.29. 09:41:17

Én már be is küldtem a képeim ^^

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása